A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Гладківський старостинський округ
Голопристанської міської ради

«ЄДНАЮЧИ ГРОМАДУ – ЄДНАЄМО УКРАЇНУ»

Дата: 29.06.2021 11:18
Кількість переглядів: 276

«ЄДНАЮЧИ ГРОМАДУ – ЄДНАЄМО УКРАЇНУ»

Учора річниця Конституції відзначилася велопробігом «Єднаючи громаду – єднаємо Україну» населеними пунктами старостинських округів Голопристанщини.

Гостинну зустріч в селі Таврійське організувала директор філії ТДМШ Олена Дворецька з колективом. Зустрічав учасників духовий оркестр. Вітаннями, прохолодою тінистих алей і, звичайно, холодною водою. Далі шлях лежав до Гладківки. Відрізок невеличкий, але головний колони Олександр Бабич не давав спуску учасникам: перепочинок у населених пунктах тривав усього по кілька хвилин – для втамування спраги і кількох фотознімків на згадку.

У Гладківці на учасників велопробігу  чекало чимало дітей із прапорами, а працівники старостату – із власноруч виготовленими мохіто, фруктовим компотом із м’ятою і бутербродами, що стали такими доречними після подолання половини маршруту. Проводжали гостей місцеві юні велолюбителі.

Висловлюю подяку від Гладківського старостинського округу всім хто приймав участь у заході, особлива подяка  Людмилі Флорі та  Рудь Оксані.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора