A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Гладківський старостинський округ
Голопристанської міської ради

18 лютого 2022 року о 10 годині у залі засідань міськвиконкому відбудуться ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ з приводу обговорення проєктів містобудівної документації

Дата: 18.01.2022 09:07
Кількість переглядів: 62

Шановні жителі Голопристанської міської територіальної громади!

Повідомляємо про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проєктах містобудівної документації детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність таких громадян: Безуглого С.В., Піціка В.О., Подлесного В.М., Танчика А.Ф.

Місце ознайомлення з проєктом містобудівної документації – веб-сайт Голопристанської міської ради.

Строки ознайомлення з проєктом ДПТ –
з 17 січня 2022 року до 17 лютого 2022 року включно.

Виконавчий комітет Голопристанської міської ради інформує, що 18 лютого 2022 року о 10 годині у залі засідань міськвиконкому відбудуться громадські слухання з приводу обговорення проєктів містобудівної документації.

  1. «Детальний план території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Безуглому Сергію Володимировичу, площею 0,1237 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Шевченка, поруч з будинком №139-а, с. Нова Збур’ївка, Херсонської області».
  2. «Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Піціку Владиславу Олександровичу, площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Миру, б/н, с. Гладківка, Херсонської області».
  3. «Детальний план території частини існуючого кварталу з метою удосконалення планувальної структури,щодо впорядкування території для містобудівних потреб, з метою забудови земельної ділянки зі зміною цільового призначення земельної ділянки, власність гр. Подлесному Віктору Михайловичу, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, площею 0,0881 га, за адресою: вул. Лермонтова, 3, м. Гола Пристань, Херсонської області».
  4. «Детального плану території відносно відведення земельної ділянки у власність гр. Танчику Анатолію Федоровичу, площею 0,2500 га, для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), із земель житлової та громадської забудови, за адресою: вул. Військова, б/н, с. Кардашинка, Херсонської області».

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора