A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Гладківський старостинський округ
Голопристанської міської ради

Робочі зустрічі щодо легалізації робочих місць

Дата: 27.02.2020 16:36
Кількість переглядів: 209

 

25 лютого заступниця директора Голопристанський міськрайонний центр зайнятості Вікторія Задорожня спільно з начальником Голопристанського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) Миколою Науменком та начальником Олешківського відділення управління виконавчої дирекції Фонд соціального страхування України Ларисою Кочерган відвідали Гладківську та Долматівську об’єднані територіальні громади.

Під час робочих зустрічей Вікторією Задорожньою було наголошено на необхідності проведення роботи по легалізації робочих місць на території громад та подання роботодавцями, незалежно від форми власності, інформації про вільні робочі місця. Також було акцентовано увагу на відсутність соціального захисту робітників, які працюють без оформлення трудових відносин.

На завершені були підписанні договори про співпрацю, відповідно яких сторони зобов’язуються шляхом об’єднання власних зусиль співпрацювати з питань забезпечення розвитку соціального діалогу, сприяння зайнятості населення та формування принципів соціальної відповідальності.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора