A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Гладківський старостинський округ
Голопристанської міської ради

Екскурсія на пасіку для здобувачів освіти.

Дата: 07.10.2021 15:47
Кількість переглядів: 408

 

 Сьогодні на території Гладківського старостинського округу для учнів Гладківської школи з метою профорієнтаційної роботи  було організовано екскурсію в селі Таврійське. Учнів гостинно зустрічав господар  пасіки Лавриненко Ю.М.  «Таврійський пасічник» — єдине господарство в області, що має сертифіковану племінну пасіку. В господарстві утримується близько 200 бджолиних сімей  української степової породи. 

     Як показують дослідження багатьох вчених, приблизно у 30% учнів стійкі професійні інтереси до обраної у майбутньому професії сформувалися вже у початковій школі. Діти орієнтуються в основному на професії, з якими пов’язані визначальні події в житті суспільства. Відбувається активне засвоєння суспільно цінних орієнтацій. Формою прояву інтересу до професії у молодших школярів є індивідуальна чи колективна гра. З цього випливає, що в цей період вчителями має проводитись підготовча робота з профорієнтації, тобто необхідно забезпечити готовність кожного учня до наступного свідомого професійного самовизначення. 

Зацікавленість з боку дітей супроводжувалася запитаннями, роздумами, захопленнями.

Завершилася зустріч смакуванням меду!!!! Результати нашої зустрічі буде видно з часом, а спогади залишаться на все життя!!!

https://www.youtube.com/watch?v=_r_rqL04rNA&t=100s


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора