A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Гладківський старостинський округ
Голопристанської міської ради

День Святого Миколая 2021 рік.

Дата: 22.12.2021 16:17
Кількість переглядів: 222

       Щороку всі діточки з нетерпінням чекають на зиму. Адже цей час просто казковий! Невидимий пензлик виводить дивовижні малюнки на вікні. У повітрі танцюють зірочки-сніжинки, і всюди відчуваються добрі чари. А ще всі живуть в очікуванні дива та подарунків у ніч з 18 на 19 грудня – ніч, коли на землю сходить добрий чарівник Святий Миколай.
19 грудня  в населених пунктах Гладківського старостинського округу відбулись заходи до Дня Святого Миколая. Працівники філій будинків культури підготували яскраві концертні програми.

З міського бюджету для проведення Новорічних свят в цьому році було виділено кошти на подарунки для дітей пільгових категорій, на солодощі для проведення конкурсів на День Святого Миколая та на новорічні прикраси для ялинок в населенихпунктах старостату.

Шановні односельці! Прийміть найщиріші вітання зі святами, які обо'язково запам'ятається приємними несподіванками, гарним настроєм, подарунками та неповторними враженнями. Хай молитва Святого Миколая завжди оберігає наші родини і у кожній оселі панують добробут та злагода.

Сердечно бажаю усім здоров'я, добра та сімейного тепла. 

Вірте в диво і робіть його самі!

Гарних і веселих  свят!

З повагою

староста                     Вікторія ТКАЧЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора