A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Гладківський старостинський округ
Голопристанської міської ради

Новини

"Купальські зорі" 2021

6 квітня на Купальських зорях 2021 року  Гладківський старостинський округ представляли  жителі села Таврійське під керівництвом завідувача філії Таврійського сільського клубу Алєщенко Л.В. Дівчатка на високому рівні представляли старостат. 

13:58 06.07.2021

Встановлення огорожі в ЗЗСО села Гладківка.

Завершено роботи щодо встановлення огорожі в ЗЗСО в селі Гладківка Гладківського старостинського округу Голопристанської міської ради. Проблемою було те, що сторонні люди без перешкод потрапляли на територію закладу, щоб, наприклад, скоротити свій маршрут. У нічний час на території школи неодноразово були помічені сторонні люди, які відпочивали, залишаючи після себе сміття. Саме тому встановлення високого паркану було необхідним для безпечного перебуванню дітей у закладі. Встановлення воріт буде наступним кроком.

16:53 30.06.2021

«ЄДНАЮЧИ ГРОМАДУ – ЄДНАЄМО УКРАЇНУ»

«ЄДНАЮЧИ ГРОМАДУ – ЄДНАЄМО УКРАЇНУ» Учора річниця Конституції відзначилася велопробігом «Єднаючи громаду – єднаємо Україну» населеними пунктами старостинських округів Голопристанщини.

11:18 29.06.2021

Голопристанський місцевий центр з надання безоплатно вторинної правової допомоги інформує про те, як уникнути боргу та знайти шахрая, якщо на Ваше ім’я взяли кредит?

Голопристанський місцевий центр з надання безоплатно вторинної правової допомоги інформує про те, як уникнути боргу та знайти шахрая, якщо на Ваше ім’я взяли кредит?

15:42 19.05.2021

ГОЛОПРИСТАНСЬКИЙ МІСЦЕВИЙ ЦЕНТР З НАДАННЯ БЕЗОПЛАТНОЇ ВТОРИННОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ ІНФОРМУЄ ПРО ТЕ, ЯК СЕБЕ ПОВОДИТИ, ЯКЩО СУСІД ПОСТАВИВ СВІЙ ПАРКАН НА ВАШІЙ ДІЛЯНЦІ

ГОЛОПРИСТАНСЬКИЙ МІСЦЕВИЙ ЦЕНТР З НАДАННЯ БЕЗОПЛАТНОЇ ВТОРИННОЇ ПРАВОВОЇ ДОПОМОГИ ІНФОРМУЄ ПРО ТЕ, ЯК СЕБЕ ПОВОДИТИ, ЯКЩО СУСІД ПОСТАВИВ СВІЙ ПАРКАН НА ВАШІЙ ДІЛЯНЦІ Паркан створює відчуття безпеки, а в наших широтах, паркани також покликані приховувати життя господарів від поглядів цікавих перехожих. З юридичної точки зору, огородження ділянки, в першу чергу показує межі володінь. Саме тому пропонуємо розібратися, що робити, якщо згадані межі порушені сусідами, наприклад, якщо сусіди перенесли паркан, і які є «методи профілактики» такої проблеми.

09:03 19.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора